Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Pre-starter? Maak je financiën inzichtelijk! 9 en 16 januari

De workshop Pre-starter? Maak je financiën inzichtelijk! bestaat uit 2 dagdelen. De workshop vindt plaats op woensdag 9 en 16 januari 2019 van 09.00-12.00 uur.

Qredits Microfinanciering Nederland en studenten van de Rotterdam Academy helpen je graag om in twee ochtenden jouw eigen financiën inzichtelijk te maken. Door het invullen van jouw privébegroting heb je een goed uitgangspunt om te berekenen wat voor omzet je minimaal moet halen. Zo weet je niet alleen hoeveel je moet verdienen om je zakelijke kosten te dekken, maar ook hoeveel privélasten je moet voldoen.

Op 9 januari krijg je een inleiding op geldzaken waar je als ondernemer mee te dealen hebt. Hiervoor gebruiken we het ondernemingsplan van Qredits als leidraad. Het ondernemingsplan is belangrijk bij het starten van een onderneming. Onderdelen die aan bod komen tijdens deze ochtend zijn onder andere:

  • marktverkenning
  • marketing
  • investeringsplan
  • financieringsplan
  • privébegroting

Het huiswerk voor 16 januari is het invullen van het financieel plan. In deze tweede ochtend wordt dit plan namelijk individueel besproken met de experts. Neem hiervoor een laptop of een iPad mee zodat je de feedback gemakkelijk kunt verwerken.

Mis deze workshop niet!

Hierna ben je beter voorbereid bij de start van je bedrijf.

  • Je hebt namelijk een goed overzicht van jouw financiële situatie.
  • Je krijgt advies van een expert om je kansen optimaal te benutten.
  • Er is meegedacht over oplossingen voor je vragen over financiën.

Ben jij onze ideale deelnemer?

Pre-starters zullen zich helemaal thuis voelen bij deze workshop. Oriënteer jij je op het ondernemerschap? Puzzel jij ook met vraagstukken over geld? Dan ben jij de ideale deelnemer. We helpen je graag met het inzichtelijk maken van je financiële plan zodat je binnenkort van start kunt!

Kun je niet wachten?

Neem alvast een kijkje of doe wat voorkennis op via de onderstaande praktische sites van Qredits.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis