Presentatie marktverkenning Ierland

Programma

Het programma begint om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur). Na de presentatie van de bevindingen van de marktverkenning, wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkmoment waar nog gelegenheid is tot nadere kennismaking. Na uw aanmelding ontvangt u te zijner tijd een uitgebreidere programmabeschrijving.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Wemmechien Hofman van de Nederlandse ambassade in Dublin: wemmechien.hofman@minbuza.nl. Aanmelden kan tot 1 september.

Deelname is gratis.

Handelsmissie Ierland

Op 11 september vertrekt een Nederlandse delegatie met vertegenwoordigers uit de sectoren (floating) wind op zee, havenontwikkeling en groen waterstof op handelsmissie naar Ierland. De missie duurt tot en met 14 september. Minister Rob Jetten, minister voor Klimaat en Energie, zal op dinsdag 13 september aan de missie deelnemen. Ook deelnemen? Dat kan, er is namelijk nog plek!

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1