Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Preventie en Vroegdiagnostiek

Op dinsdagmiddag 27 november organiseren de Rabobank Amsterdam, Amsterdam Economic Board, SIGRA en de Kamer van Koophandel de 26e bijeenkomst uit de serie ZORG2025, een reeks netwerkbijeenkomsten voor zorg- en welzijnsprofessionals, innovatieve ondernemers, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid. Het doel is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen. Met dit keer als thema:

Preventie & Vroegdiagnostiek

Preventie. Snel ingrijpen zodat we gezond blijven en niet –of minder- ziek worden. Iedereen wil het – maar hoe doen we het? Wat ga je dan meten? Past dat wel in ons zorgstelsel? Kun je er een businessmodel op bouwen – en heeft het ook echt nut?

Bij de Zorg2025 bijeenkomst gaan we op deze vragen in. Het belooft een boeiend gesprek te worden waar we drie mooie sprekers voor hebben:

  • Bruno Loos (ACTA) over zijn onderzoek naar hoe de mond een spiegel is voor onze algehele gezondheid. Wat kunnen mond- en speekseldiagnose vertellen over hoe gezond we zijn?
  • Rianne de Vries (Amsterdam UMC) over de SpiroNose: Hoe kun je ruiken wat iemand mogelijk voor longziekte heeft en wat heeft de patiënt hieraan? Hoe kan dit preventief ingezet worden?
  • Govert Ho (Niped) over de Persoonlijke Gezondheidscheck: Wat is de wetenschappelijke onderbouwing van dit product? Gaat het daadwerkelijk zorgkosten schelen? En wie betalen er eigenlijk voor. Werkt het preventief?

Tijdens deze Zorg2025-bijeenkomst kun je als innovatieve ondernemer in de zorg, welzijns- en zorgaanbieder of andere speler in de gezondheidssector kennis, ideeën en initiatieven opdoen en delen. Na de inspirerende lezingen kun je tijdens de borrel napraten en netwerken.

Het programma start rond 15.30 uur en wordt rond 18.30 uur afgesloten. Meld je tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis