Rondetafelbijeenkomst Haagse Klimaatweek

Waarom Den Haag

Steden zijn voor 70% verantwoordelijk voor alle CO2-uitstoot en zijn belangrijke spelers in het bereiken van de klimaatdoelstellingen. Daarom heeft de Europese Commissie de missie 100 Climate-Neutral and Smart Cities in 2030 gelanceerd. De gemeente Den Haag is geselecteerd om hieraan mee te doen.

Voor wie

Om klimaatneutraliteit in 2030 te bereiken, heeft de gemeente alle ambtenaren nodig die een steentje bijdragen aan deze ambitie. Om bewustzijn te creëren, hen te inspireren en aan te zetten tot actie binnen de eigen invloedsfeer, organiseert de gemeente van 5 tot en met 9 september 2022 de Haagse Klimaatweek.

Rondetafelbijeenkomst

Deze bijeenkomst biedt de mogelijkheid om, tijdens de klimaatweek, in gesprek te gaan met Haagse gemeenteambtenaren over slimme oplossingen. De sessie bestaat uit rondetafelgesprekken met gemeenteambtenaren en ondernemers, om gezamenlijk te werken aan de doelstelling van een volledig klimaatneutraal Den Haag in 2030. Er liggen onder andere kansen in het verduurzamen van de buitenruimte in Den Haag en het duurzamer inkopen door de gemeente zelf.

Aanmelden

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden voor de rondetafelbijeenkomst kan tot en met 18 augustus 2022.

Als meer dan 20 bedrijven zich aanmelden, maken wij een selectie.

Contactpersoon

Celine Meijer - Internationaal Innoveren (team Climate-Neutral and Smart Cities) E-mail: climateneutralsmartcities@rvo.nl

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1