Save the date: 24 november Werkconferentie Topsector Energie

Bent u actief in innovatie? Staan u en uw organisatie ook voor de Nederlandse verduurzamingsopgaven richting 2030 en 2050? Wilt u hierover van gedachten wisselen met collega’s uit verschillende disciplines? Noteer dan alvast de Werkconferentie Topsector Energie op 24 november 2020 in uw agenda.

Op deze jaarlijkse conferentie staan het missiegedreven innovatiebeleid en de versnelling van onze verduurzaming centraal. Door vernieuwingen op een gezamenlijke manier aan te pakken, neemt de kans op daadwerkelijke toepassing toe. En dat is nodig voor het behalen van de in het Klimaatakkoord gestelde doelen.

Online

Vanwege COVID-19 vindt de Werkconferentie dit jaar online plaats. Manon Janssen, boegbeeld Topsector Energie: "Deze keer ontmoeten we elkaar digitaal. Dat maakt het netwerken wel uitdagender maar ik ga ervan uit dat wij als innovatoren in de sector als geen ander ook hier onze weg in vinden."

Programma & aanmelden

Naast een interessant plenair programma, zijn er meer dan 20 parallelsessies waaraan u kunt deelnemen; van werksessies tot (interactieve) webinars. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere systeemintegratie, waterstof, duurzame warmtenetten en offshore infrastructuur. Kortom; genoeg om elkaar ook dit jaar weer (digitaal) te ontmoeten en te spreken.

Houd de website topsectorenenergie.nl in de gaten voor meer informatie over het programma en om u aan te melden.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 24 nov 2020

Tijd

10:00 - 13:00 uur

Kosten

Gratis

Direct aanmelden