Save-the-date: Bijeenkomst Nationaal Groeifonds

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en andere organisaties die begin volgend jaar voor de 3e ronde bij het Nationaal Groeifonds een voorstel willen indienen dat past bij het terrein Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie en/of het terrein Kennisontwikkeling.

Heeft u al een concreet projectvoorstel en wilt u de haalbaarheid en kwaliteit ervan toetsen? Doe dan alvast de quickscan. Als hieruit naar voren komt dat uw voorstel goede kans maakt, meld u dan binnenkort aan voor de bijeenkomst om te horen hoe u uw voorstel op onderdelen kunt verbeteren. Dit vergroot uw kans op een positief advies van de commissie. Bent u nog niet begonnen met uw voorstel maar wilt u zich wel alvast oriënteren hoe u mee kunt doen in de 4e ronde? Ook dan is het zinvol u straks in te schrijven voor de bijeenkomst.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Het gedetailleerde programma is vanaf medio augustus te vinden op deze pagina. Ook kunt u zich dan aanmelden voor de bijeenkomst en is het alvast mogelijk om via de Networkapp in contact te komen met voor u interessante partijen.

Meer informatie

Het Nationaal Groeifonds investeert tussen 2021 en 2025 € 20 miljard in projecten die zorgen voor economische groei op de lange termijn. Onderzoek, ontwikkeling en innovatie (R&D en Innovatie) en Kennisontwikkeling zijn de 2 terreinen waarin het fonds investeert omdat hier de meeste kans aanwezig is voor structurele en duurzame economische groei. Meer informatie over de regeling vindt u op de website van het Nationaal Groeifonds.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1