Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid Korea en/of Japan te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaatsvindt tussen 12 en 23 oktober.

Deelname

Deze missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen. Dit kan zijn van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt de Zuid-Koreaanse en/of de Japanse markt verkennen. Of u gaat samenwerken om te innoveren met Zuid-Koreaanse en/of Japanse partijen.

Programma

Het programma is verspreid over 2 weken en bestaat uit: netwerkactiviteiten, virtuele bedrijfsbezoeken, thematische seminars/workshops en een-op-eengesprekken/matchmaking. De virtuele missie focust rondom de volgende thema’s:

  • Beleid: bilaterale gesprekken over beleid, strategie en roadmaps.
  • Supply Chain: thematische gesprekken over productie, opslag en transport van waterstof.
  • Smart Cities: thematische gesprekken over mobiliteit (waaronder laad infrastructuur, voertuigen) en het gebruik van waterstof in de gebouwde omgeving.

Tijdens deze virtuele missie vinden ook de volgende evenementen online plaats:

Bekijk een uitgebreide beschrijving van het programmaExterne link.

U kunt zich tijdens de missie aanmelden voor verschillende programmaonderdelen met het Japanse en/of Zuid-Koreaanse netwerk.

Waterstof in Japan en Zuid-Korea

Lees meer over de ontwikkelingen rondom waterstof in JapanExterne link en Zuid-KoreaExterne link.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan deze virtuele innovatiemissie naar Japan en Zuid-Korea? Meld u dan vóór 21 september 2020 aan via het registratieformulierExterne link. Let op: De missie is bedoeld voor deelnemers die een actieve bijdrage leveren tijdens de gesprekken en online bijeenkomsten. De organisatie vindt het belangrijk dat de organisaties die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie passen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Deelname wordt bevestigd in de week van 21 september.

Meer informatie

Heeft u vragen over de innovatiemissie? Neem dan contact op met Alexandra de Vogel, adviseur innovatiemissies via een e-mail naar innovatiemissies@rvo.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 12 okt 2020 - 23 okt 2020

Kosten

Deelname is gratis

Direct aanmelden