MenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Webinar Clean Energy Transition Partnership

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)< 1 min lezen

Het Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership) publiceert in 2023 een internationale oproep ('call') voor subsidie. Nederlandse ondernemers en onderzoekers kunnen subsidie aanvragen voor internationale samenwerking bij energie-innovaties. Op 7 juni 2023 presenteert CETPartnership internationaal de call en de thema’s in een event. Dit webinar gaat vooral over het Nederlands deel.

Wat kunt u verwachten?

U hoort in dit webinar alles over het CETPartnership en hoe u deze als Nederlandse partner kunt aanvragen. We informeren u over de voorwaarden, de deadlines, vooraanmelding en de definitieve aanvraag. Aan het einde van het webinar kunt u vragen stellen.

  1. Welkom en introductie
  2. CETPartnership in het kort
  3. Aanmeldprocedure – Nederlandse subsidieregelingen en voorwaarden
  4. Hoe vind ik buitenlandse partners? – Matchmaking
  5. Tijdlijn
  6. Vragen en antwoorden

Aanmelden

Meld u aan met dit aanmeldformulier. In de ontvangstbevestiging staat hoe u kunt inloggen op Teams.

Subsidie voor internationale samenwerking

De subsidieverstrekkers van CETPartnership komen uit Europa, VS en Canada. Er is naar verwachting tussen de € 100 en € 150 miljoen beschikbaar voor innovatie en onderzoek voor de transitie naar een klimaatneutraal energiesysteem.

Meer weten?

Op de website van CETPartnership vindt u meer informatie over de internationale vooraankondiging en de energie-innovatiethema’s:

Naar boven