Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Webinar over veeteelt in Oeganda

Bent u ondernemer in de varkens- en/of kippensector? En wilt u zakendoen in Oeganda? Neem dan op 7 juli deel aan het webinar over veeteelt in Oeganda en hoor meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Oeganda

De Republiek Oeganda heeft een zich snel ontwikkelende markt. De bevolking zal in 2050 naar verwachting zijn toegenomen tot 100 miljoen inwoners. De vraag naar kippenvlees, eieren en varkensvlees neemt sterk toe. Dat komt onder andere door de toenemende consumptie van 'ready-to-eat' producten en de populariteit van zogenaamde 'pork joints' in Kampala. Dit biedt interessante kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Marktstudie

Larive International en Lattice Consulting hebben in opdracht van de Nederlandse ambassade in Kampala en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een marktstudie uitgevoerd naar de varkens- en kippensector in Oeganda. De resultaten van deze studie worden gepresenteerd in het webinar.

Vraag de marktstudie aanExterne link bij Tim de Kruiff van Larive.

Waar gaat het webinar over?

U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de varkens- en kippensector en de kansen voor Nederlandse bedrijven. U kunt ook vragen stellen aan de Nederlandse ambassade en aan Oegandese bedrijven.

Deelname en kosten

Meld u aan via e-mailExterne link, uiterlijk 6 juli. Deelname is gratis. De voertaal is Engels.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Frank Buizer, Adviseur Internationale Programma's, RVOE: frank.buizer@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 7 jul 2020 10:00 uur

Kosten

  • Meld u aan via e-mail, uiterlijk 6 juli
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Engels