Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Afgelast - Dutch Poultry Expo: alles over pluimvee

Deze beurs is afgelast. Houd voor meer informatie de website van Dutch Poultry ExpoExterne link in de gaten.

Rondneuzen in stands, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Poultry Expo biedt alles voor de pluimveehouder. Een themaplein, kennistheaters en themaroutes zorgen voor een aantrekkelijke presentatie. Zo wil de organisatie u helpen om klaar te zijn voor de toekomst!

Dutch Poultry Expo is een nationale vakbeurs voor de pluimveehouderij. In de ruim 150 stands vindt u bijvoorbeeld de laatste technieken in uw sector. Ook doet u er kennis en ideeën op. Presentaties en workshops gaan in op thema’s en problemen waar uw bedrijf mee te maken heeft. Wij staan ook met een stand op deze beurs. Hier vertellen we u meer over de wetten en regels voor de pluimveebranche.

Voetzoollaesies? Niet in mijn stal!

Wij gaan op de Dutch Poultry Expo graag met vleeskuikenhouders in gesprek. Bijvoorbeeld over hoe belangrijk het is om voetzoollaesies terug te dringen. Ook nemen we informatie mee over het Diergezondheidsfonds. Het is dus zeker de moeite waard om ook bij ons een kijkje te nemen. Ons standnummer is 465.

Kaartjes bestellen

Toegangskaarten koopt u aan de kassa, maar bestellen op de website van de beursExterne link kan ook. Ze kosten € 25 per stuk. Een kaartje geeft niet alleen toegang tot de beurs. U mag ook gratis gebruik maken van de catering. En de bijgeleverde smartbadge is handig om stands te scannen voor informatie.

Meer weten?

Kijk op de website van Dutch Poultry ExpoExterne link. Daar vindt u meer informatie over de beurs.U leest over voetzoollaesies op onze pagina Voetzoollaesies bij vleeskuikensExterne link. Op DiergezondheidsfondsExterne link staat meer over het hoe en waarom van dit fonds.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Datum

Di 9 jun 2020 - 10 jun 2020

Tijd

14:00 uur

Kosten

  • Toegang € 25, inclusief catering en smart badge