HomeEvenementen

Matchmaking en meer bij 5G towards 6G for citiverse in Turijn

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Belangrijkste onderwerpen

  • slimme en duurzame mobiliteit
  • veiligheid en beveiliging
  • amusement, cultuur en toerisme
  • stadsplanning naar klimaatneutrale steden
  • slimme steden

Programma

Het evenement omvat:

18 juni 2024: Conferentie, Fysieke B2B matchmaking sessies en Demo area

  • Conferentie: 4 sessies met keynote speeches en ronde tafels. Tussen de sessies is er een lunchpauze en 3 rondes met B2B-meetings en showcases.
  • Fysieke B2B matchmaking sessies: u kunt uw B2B-meetings plannen via een online platform. Er is tijd voor ongeveer 3 sessies van 30 minuten per sessie.
  • Demo area: deze ruimte biedt plaats aan kleinschalige demopresentaties met prototypes, video's en apparatuur over innovatieve, opkomende technologische oplossingen die worden ingezet in Europese en Italiaanse steden. Ondersteunende Europese netwerken hebben ook hun eigen stand en geven informatie over activiteiten, diensten en komende evenementen. Tijdens de B2B-activiteiten is de demoruimte open voor deelnemers.

20 - 21 juni 2024: Partnerships for Horizon Europe (online)

Partnerships for Horizon Europe (P4HEU) is een Europees evenement gericht op het ondersteunen van ideeën voor projectvoorstellen over specifieke Horizon Europe-onderwerpen voor de aankomende calls. U kunt een aanvraag indienen om uw ideeën en competenties te presenteren en mogelijke samenwerkingen met andere internationale partners te zoeken. U vindt meer informatie over P4HEU op de 5G towards 6G for citiverse B2Match website.

20 juni - 5 juli 2024: Online B2B matchmaking sessies

Het online gedeelte van de B2B matchmaking staat open voor deelnemers die niet in staat zijn om deel te nemen aan de fysieke B2B bijeenkomsten. Het brokerage event van P4HEU is hier onderdeel van.

Deelname

Wilt u deelnemen? Meld je dan vóór 12 juni 2024 aan via de 5G towards 6G for citiverse B2Match website. Deelname is gratis.

Op dit platform kunt u ook uw bedrijfsprofiel publiceren om uw behoeften onder de aandacht te brengen, door profielen van deelnemers bladeren en bilaterale ontmoetingsverzoeken met de Europese deelnemers verzenden en ontvangen.

Contact

Wilt u meer weten over dit matchmaking-evenement? Neem contact op met onze EEN matchmaking-adviseur Maarten van der Leur via maarten.vanderleur@rvo.nl.