HomeEvenementen

Matchmaking tijdens Build & Connect Summit in Illkirch-Graffenstaden, Frankrijk

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Voor wie?

De Build & Connect Summit brengt de meest innovatieve mensen en organisaties samen: bedrijven, universiteiten, overheden, en meer. Dit evenement is interessant voor elke organisatie actief in de bouw- en duurzaamheidssector: mkb'ers en grotere bedrijven, ambachtslieden, architecten, ingenieurs en studenten. Zowel in de private als de publieke sector.

Programma

Ontmoet andere belanghebbenden in de sector, bespreek regelgevende veranderingen, ontdek innovaties en oplossingen om de concurrentiepositie te behouden en bedrijven te helpen voortbestaan. Samen kunnen we innovatie bevorderen, de sector milieuvriendelijker maken en zorgen voor economische groei en werkgelegenheid.

B2B matchmaking

De B2B matchmaking-bijeenkomsten georganiseerd door het Enterprise Europe Network (EEN), zijn een mooie kans om alle professionals in de bouwsector te ontmoeten: architecten, bouwbedrijven, installateurs, projectontwikkelaars, vastgoedexperts en onderzoekers.

Elke B2B-afspraak duurt 20 minuten. U kunt deze fysiek of online inplannen, afhankelijk van uw beschikbaarheid.

Waarom meedoen?

  • Ontmoet toekomstige partners en klanten voor uw ontwikkelings- en innovatieprojecten.
  • Laat hen kennismaken met uw vaardigheden, oplossingen en ervaringen.
  • Vergroot uw zichtbaarheid!

Aanmelden

Als deelnemer meldt u zich aan door een profiel aan te maken op het B2Match-platform. Geef daarin een korte beschrijving van uw organisatie, projecten en het type contactpersoon waarmee u wilt spreken op de Summit. Ook kunt u door profielen van de andere deelnemers bladeren en bilaterale ontmoetingsverzoeken verzenden en ontvangen.

Deelname is gratis. Optioneel kunt u zich inschrijven voor lunch (kosten: € 36,-) en een partner diner (kosten: € 96,-).

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit evenement? Neem contact op met onze EEN matchmaking-adviseur Maarten van der Leur via maarten.vanderleur@rvo.nl.