Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Netwerkbijeenkomst 'Ontmoet de Marokkaanse pluimvee-delegatie'

Bent u actief in de pluimveesector en wilt u zakendoen met Marokko? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst om de Marokkaanse pluimvee-delegatie te ontmoeten en te horen over ontwikkelingen in de pluimvee-industrie in Marokko, op donderdag 10 oktober in Barneveld.

Van 8 tot 11 oktober is er een een delegatie van Marokkaanse pluimveehouders en eiproducenten in Nederland om kennis te maken met Nederlandse bedrijven en technieken.

Pluimvee en bijproducten

Pluimvee is een groeiende sector in Marokko door de toenemende vraag naar vlees- en eiproducten. De groeiende vraag zorgt voor een toenemende productie. Dit zorgt weer voor een toename van mest, afval en andere bijproducten, wat problemen oplevert. Marokkaanse eiproducenten zijn op zoek naar technieken en manieren van verwerking en/of behandeling van afval en bijproducten.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Aangezien Nederland een belangrijke speler is in de pluimvee-industrie, biedt dit kansen voor het bedrijfsleven wat betreft productietechnieken, verpakkingstechnieken, marketing en de verwerking van bijproducten. Tijdens de netwerkbijeenkomst kunt u afgevaardigden van de Landbouwraad uit Marokko ontmoeten en spreken over de ontwikkelingen in de Marokkaanse pluimveesector en waar er kansen liggen voor u.

Programma

Tijd Onderdeel
16:00 - 17:00 uurNetwerkborrel

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link voor de netwerkbijeenkomst. Deelname is gratis. Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons.E: bdc@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Nederlands Pluimveemuseum
Hessenweg 2A
3771 RB Barneveld

Datum

Do 10 okt 2019 16:00 uur

Kosten

  • Deelname is gratis
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 75