Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Seminar Bio-economie Frankrijk

Wilt u meer weten over uw kansen in de Franse bio-economie? Dan bent u van harte welkom bij het seminar 'Bio-economie in Frankrijk', op 14 november in Den Haag.

Tijdens dit seminar belichten we de uitkomsten van een sectorstudie die eerder dit jaar plaatsvond. We informeren u over ontwikkelingen en kansen in de bio-economie in Frankrijk. Deze studie is uitgevoerd door MSG Sustainable Strategies, in opdracht van de Nederlandse ambassade in Parijs.

Voor wie?

Dit seminar is interessant voor Nederlandse bedrijven actief in de bio-economie, die zaken willen doen met Frankrijk. Dus zowel grote bedrijven als mkb en start-ups – maar ook kennisinstellingen en brancheorganisaties in deze sector – zijn welkom.

Wat komt aan bod?

U krijgt informatie over de trends en ontwikkelingen op het gebied van bio-economie in Frankrijk. Met name over kansen voor samenwerking, handel en investeringen. Daarnaast hoort u over de aankomende missie naar SiñalExterne link (25-27 november). Ook kunt u in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de ambassade, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en collega-ondernemers met ervaring in de regio. En er is ruimte om dieper op de materie in te gaan tijdens een interactieve sessie.

Programma

TijdOnderdeel
13:30 - 14:00 uurOntvangst en registratie
14:00 - 14:15 uurOpening en welkom
14:15 - 15:00 uur- Economische ontwikkelingen in Frankrijkdoor Cindy Heijdra, Landbouwraad Nederlandse ambassade in Parijs- Ondersteuning vanuit Rijksoverheid: instrumentendoor Mihill Luli, Business Development Coach, RVO.nl- Bio-economie Frankrijk: presentatie sectorstudiedoor George Wurpel, MSG Sustainable Strategies
15:00 - 15:15 uurPauze
15:15 - 16:30 uur- What’s in it for my company?Interactieve sessie waarbij u vragen kunt stellen aan inleiders en aan de uitvoerder van de studie. - Bio-economie missie: toelichtingdoor Cindy Heijdra, Landbouwraad Nederlandse ambassade in Parijs
16:30 - 18:00 uur Netwerkborrel en afsluiting

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne linkvóór 8 november. Deelname is gratis, maar wij vragen u wel om u te registreren.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Cindy Heijdra, Landbouwraad bij de Nederlandse ambassade in FrankrijkE: Cindy.Heijdra@minbuza.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Do 14 nov 2019 13:30 uur

Kosten

  • Aanmelden uiterlijk op 7 november
  • Deelname is gratis