Soorten verzekeringen

Deze informatie is geplaatst door

KVK

< 1 min lezen

Staat u iedere dag op een ladder ramen te lappen? Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering een goed idee. En geeft u als jurist een fout advies, dan komt die aansprakelijkheidsverzekering wel van pas. Welke verzekeringen heeft uw bedrijf zeker nodig?

Persoonlijke verzekeringen

U bent niet verplicht verzekerd voor inkomensverlies door ziekte, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Dit moet u zelf regelen.

Wilt u uw nabestaanden niet met financiële zorgen achterlaten als u overlijdt? Met een overlijdensrisicoverzekering ontvangen uw nabestaanden eenmalig een bedrag. Hiermee kunnen ze tijdelijk wegvallen van inkomen opvangen.

Bedrijfsverzekeringen

Uw voorraad verwoest door brand, een schadeclaim van een boze opdrachtgever; u moet er niet aan denken. Gelukkig kunt u zich tegen veel risico's verzekeren. Voor als het toch gebeurt.

Verzekeringen bij internationale handel

Doet u zaken met het buitenland? Lees hier hoe u onenigheid over transportschade kunt omzeilen.

Succesvol zzp'en: Verklein je risico's

In deze video stelt een zzp’er vragen over verzekeringen en algemene voorwaarden aan een KvK-adviseur en een advocaat.

Meer informatie over verzekeren voor zelfstandigen

Op www.vanatotzekerheid.nl vindt u meer informatie over verzekeren voor zelfstandigen.

Webinar Parttime ondernemen: Beperk uw risico's

Tijdens het webinar Parttime ondernemen werd dieper ingegaan op het beperken van uw risico's. Verzekeren is hiervan een belangrijk onderdeel. Bekijk het fragment - ook relevant voor ondernemers die op een andere manier dan parttime starten - hier terug:

Deze informatie is geplaatst door

KVK