Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Virtuele matchmaking op de IPEC 2024

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Digitalisering ontmoet duurzaamheid

IPEC richt zich dit jaar op kunstmatige intelligentie en de circulaire economie. IPEC 2024 focust zich met name op experts van productiebedrijven en wetenschappelijke instellingen die geïnteresseerd zijn in een internationale uitwisseling van kennis en die op zoek zijn naar zakelijke en projectpartners. Zij refereert daarbij onder andere aan de volgende UN Sustainable Development Goals; quality education (SDG 4), industry, innovation & infrastructure (SDG 9), responsible consumption & production (SDG 12). IPEC stimuleert de uitwisseling van ideeën en Best Practice Cases en richt zich specifiek op de onderstaande onderwerpen.

Onderwerpen tijdens IPEC 2024

  • Circular Economy & Recycling Technologies
  • Digital & Sustainable Business Models
  • Artificial Intelligence & Blockchain
  • Automation & Robotics
  • Sustainable Logistics
  • ... en nog veel meer

Virtuele matchmaking & pitches

Deel uw kennis en ideeën op IPEC 2024 door online vergaderingen te boeken op het virtuele matchmakingplatform en door uw organisatie te presenteren tijdens de Pitchsessies.

Wanneer

  • De virtuele conferentie en de Pitchsessies zijn gepland voor 13 maart 2024.
  • Het virtuele matchmakingplatform is geopend van 14 tot 22 maart 2024.

Deelname is gratis en wordt naar u uitgezonden via GoToWebinar.

Meer over EEN

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is partner van het Enterprise Europe Network (EEN). EEN Nederland ondersteunt de matchmaking op IPEC 2024 als co-organizer. EEN is het grootste supportnetwerk voor organisaties met internationale ambities. EEN helpt ondernemers, onderzoeksinstituten, universiteiten, en technologiecentra kosteloos met het vinden van partners wereldwijd. Het netwerk bestaat uit circa 450 organisaties verdeeld over 50 landen. Enterprise Europe Network ondersteunt mkb’ers met praktische informatie en advies over innoveren, internationaliseren, duurzaamheid en digitalisering.

Contact

Wilt u meer weten over dit evenement? Neem contact op met RVO-adviseur Herman Hartgers, door een e-mail te sturen naar: herman.hartgers@rvo.nl.

Naar boven