HomeEvenementen

Webinar internationaal MVO en due diligence

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

Het IMVO-steunpunt voor bedrijven organiseert een serie webinars met praktische informatie en advies over internationaal MVO en due dilligence.

Door due diligence toe te passen in uw onderneming en in uw keten, krijgt u inzicht in de impact van uw onderneming op mens en milieu. Met deze kennis kunt u zich goed voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaamheid. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op 27 juni.

Voor wie?

De webinars zijn voor in Nederland gevestigde ondernemers die:

  • vragen hebben over het toepassen van internationaal MVO en due diligence; en
  • zich willen voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaam ondernemen.

Speciale gasten

De volgende experts delen hun kennis en inzichten uit de praktijk:

  • Eva Smulders, coördinator van het IMVO-steunpunt; en
  • experts uit het bedrijfsleven.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit tweede webinar van de reeks ligt de focus op het integreren van internationaal MVO in beleid en managementsystemen. U krijgt antwoord op vragen zoals: "Hoe stel ik internationaal MVO beleid op?", "Waar moet dat beleid aan voldoen?" en "Hoe integreer ik dat in mijn bedrijf?"

De webinars bieden ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de experts. Zij helpen u op weg met concrete tips en tools.

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in via de aanmeldknop. U ontvangt dan een bevestiging met de link naar het webinar.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over het webinar? Of wilt u vooraf vragen insturen die wij kunnen behandelen tijdens het webinar? Stuur dan een e-mail naar imvosteunpunt@rvo.nl.

Heeft u het vorige webinar gemist over het uitvoeren van een risicoanalyse in uw keten? Bekijk dan het webinar van 23 mei 2024 (YouTube, 55 minuten).

Meer weten over het IMVO-steunpunt?

Ga naar de pagina IMVO-steunpunt voor bedrijven.